Bilde av ansatte i et kontorlandskap som jobber.

Om Solceller.no

Spar penger med solceller

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Solceller.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For leverandører | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vi jobber for å utvikle Solceller.no til markedets beste og enkleste anbudstjeneste for solceller og solfangere.

Målet vårt er at du skal finne løsningen som passer deg og dine behov, til best mulig pris, enten det er snakk om solcellepanel, solcelletakstein, integrerte solceller eller solfangere.

For å oppnå dette setter vi forbrukeren først. Dette fokuset forsøker vi å beholde i alle tjenestens ledd, enten det handler om hvilke selskaper vi samarbeider med, eller hvilke artikler vi skriver.

Det er også derfor vi har valgt å gjøre Solceller.no til en gratis og uforpliktende anbudstjeneste.

Hvordan fungerer Solceller.no?

Solceller.no gjør det enkelt for deg å få god veiledning og gode tilbud på solceller og solfangere.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet vårt, og svare når du blir kontaktet med tilbud. Til slutt er det opp til deg om hvilket av tilbudene som de ulike aktørene tilbyr deg – eller om du vil takke nei til alle tilbudene. Det legger ikke vi oss opp i.

Tjenesten er gratis og uforpliktende. Det betyr at det ikke koster noe å be om tilbud, og at det ikke er noen forpliktelser om å takke ja, dersom du ikke blir fornøyd med noen av tilbudene/løsningene.

Hvem er vi?

Solceller.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 mva.).

Vi har siden 2009 utviklet en rekke forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester. Underveis har vi etablert oss som markedsledende innen flere bransjer, samtidig som vi har hjulpet tusenvis av mennesker å få bedre priser og avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på solceller og solfangere.

Fra oss vil du kun motta én epostbekreftelse på henvendelsen din, og du blir ikke meldt opp på nyhetsbrev eller lignende.

Les mer: Personvern og informasjonskapsler

Kundesupport

Lurer du på noe om tjenesten vår?
Finn svar på ofte stilte spørsmål

Målet med Solceller.no er å hjelpe vanlige forbrukere med å få en bedre pris på solcelle- og solfangeranlegg. Derfor setter vi stor pris på all tilbakemelding som kan bidra til å gjøre tjenesten vår enda bedre.

Er du fornøyd, misfornøyd eller vil du bare gi oss en tilbakemelding? Send oss gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi svarer raskt!

For leverandører

Er du leverandør/montør av solceller eller solfangere og ønsker flere oppdrag? Gjennom vår tjeneste kan du motta monteringsoppdrag fra kunder som trenger solceller eller solfanger i ditt område.

Send en epost til vår salgsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og få en større kundeportefølje.

Les mer: For leverandører

For presse

Er du journalist og vil snakke med en av oss i Solceller.no?

Send en epost til vår kommunikasjonsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Har du en god idé til et samarbeid med Solceller.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så ser vi om vi kan skape noe av verdi sammen.