Tilbud på solcelletakstein

Sammenlign løsning og få tilbud – raskt og enkelt.

Få tilbud på solcelletakstein fra flere leverandører

Kutt strømutgiftene uten å gjøre noe annet enn å bytte taksteinen på boligen din med solcelletakstein.

Synes du at solcellepaneler på taket blir i overkant prangende? Da bør du vurdere solcelletakstein. Dette er takstein som ser helt ut som vanlig takstein, men som også produserer energi til deg.

Bruk taket til å kutte strømkostnadene

Solcelletakstein ser rett og slett ut som en helt vanlig takstein, bare at den utnytter energi fra sollys til å produsere strøm til boligen din. Innenfor solcelletakstein skiller man mellom aktive og inaktive takstein, noe som bidrar til å optimalisere effekten av taksteinen. Før man legger taksteinen, gjøres det nemlig en analyse av solforholdene på taket. Basert på resultatene fra analysen legger man aktive takstein som produserer strøm på de områdene hvor det er nok sollys, og helt vanlig takstein som ser helt lik ut der det ikke er nok sollys til å produsere energi.

Motta tilbud nå

Solcelletakstein har samme levetid som vanlige solcellepanel, cirka 30 år, og for de fleste vil investeringskostnadene være spart inn etter 15 år. Dermed kan man si at man betaler strømutgiftene på forhånd, og dersom du produserer mer strøm enn du bruker kan du til og med få penger tilbake på strømregningen!

Bidra i klimadugnaden

Ikke bare er solcelletakstein en smart økonomisk investering, det er også svært miljøvennlig. Hvis vi skal nå målene i Parisavtalen, må behovet for energi gå ned, og ved å produsere egen energi bidrar man til å senke fellesskapets samlede energibehov.

Om boligen din står riktig plassert i forhold til solen, og du har stort takareal, kan du være helt selvforsynt med strøm gjennom anlegget ditt.

Spar penger og miljøet!

Få spesialtilpassede tilbud

De færreste har kontroll på hvilke aktører som er på markedet for solcelletakstein, og det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne når man skal hente inn tilbud. Det er her Solceller.no kommer inn: Vi gjør denne jobben for deg.

Ved å fylle ut skjemaet på denne siden vil du få tilbud som tar utgangspunkt i ønskene dine. Når du får flere tilbud blir det lettere å være sikker på at du får best pris, og at du får et tilbud som utnytter takarealet ditt best mulig.

Gratis og uforpliktende

Å bruke Solceller.no er både gratis og uforpliktende. Du betaler ingenting for å motta tilbud, og vi legger oss ikke opp i om du benytter deg av tilbudene eller ikke.

Ved å fylle ut skjemaet vil du altså motta flere konkurransedyktige tilbud på solcelletakstein – helt uten kostnader eller forpliktelser. Du er sjefen, og du bestemmer om tilbudene er gode nok eller ikke.

Fyll ut skjemaet i dag

La leverandørene konkurrere om deg

Leverandørene vet de konkurrerer om å få deg som kunde, og vil derfor gi deg et best mulig tilbud.

Alt du trenger å gjøre er å sammenligne tilbudene og velge det som passer deg best.

Ja, gi meg tilbud nå

Miljøvennlig og økonomisk

Solcelletakstein er en genial måte å få nytt tak på, men samtidig produsere egen energi. Det er bra både for miljøet og lommeboka di.

Få tilbud og bli en klimavinner i nabolaget!

Gratis og uforpliktende

Det er gratis og uforpliktende å bruke anbudstjenesten vår.

Fyll ut det enkle skjemaet og motta flere tilbud på solcelletakstein, helt uten forpliktelser.

Få uforpliktende tilbud nå

Illustrert ikon av en klokke

Spar tid

Ikke kast bort tid på å lete fram tilbud selv. La oss gjøre jobben for deg!

Illustrert ikon av en lommebok

Spar penger

Ved å sette forespørselen din på anbud kan du være trygg på at du mottar konkurransedyktige tilbud.

Illustrert ikon av et smilefjes

Helt gratis

Tjenesten vår er helt gratis å bruke, og du står alltid fritt til å takke nei om du ikke er fornøyd.

Få tilbud nå!